+38 050 162 95 64
» » Сезон 2014 ... нові автомобілі

Сезон 2014 ... нові автомобілі

У початку 2014 року автопарк нашого підприємства поповнився цікавим автомобілем , тепер бажаючі взяти авто напрокат в Сумах , зможуть оцінити весь комфорт і зручність нового автомобіля Nissan Almera. Цей седан зовні виглядає величезним і солідним , з допрацьованим кузовом схожим на Nissan Bluebird Sylphy та інтер'єром схожим на Renault Logan. Версія авто , яке ми здаємо в оренду , оснащена автоматичною коробкою передач.

    Досить великі габарити , дозволяють з комфортом , розташується 3 пасажирам на задньому сидінні. Від подушки заднього сидіння до стелі 91 см , пасажир зростанням 188 см ледь дістає до спинки переднього крісла , відсунуте під такий же немаленький зріст. У машині практично немає центрального тунелю , а диван рівний, без виступу посередині , так що третє місце тут не номінальне , а реальне . Об'ємний багажник на 500 літрів дозволяє завантажити будь-яку ручну поклажу , отвір багажника великий і вантажна висота становить 710 мм.

 Незважаючи на економічну , політичну ситуацію і курс долара , ми здаємо в оренду автомобілі за фіксованими , старими цінами

Our cars