+38 050 162 95 64
» » Каршерінг - новий виток в еволюції оренди авто

Каршерінг - новий виток в еволюції оренди авто

На сьогоднішній день в постіндустріальному суспільстві намічаються тенденції , які ще десять років тому здалися б дивними. Як не дивно , люди все менше прагнуть мати приватне авто . Автомобіль в повсякденному житті рідше розглядається як щось незамінне , його функції в Європі та Америці успішно виконує громадський транспорт , а для тих випадків , коли без авто не обійтися , існує зручна система оренди машин під назвою каршерінг .

 

Інноваційна система набирає все більшої популярності завдяки тому , що вона дає можливість орендувати авто на короткий термін - від декількох годин , оплата при цьому гнучко розраховується виходячи з часу , протягом якого машина реально використовувалася орендарем. Компанії , які надають послуги такого роду як правило мають пункти обслуговування клієнтів біля великих транспортних вузлів , до яких зручно добиратися , машину можна взяти в одному пункті і здати в іншому.

 

Проривом в цій галузі сучасна індустрія зобов'язана американської компанії Zipcar . Молоді фахівці зробили особливий наголос на використання інтернет технологій для того , щоб спростити процес для клієнтів. Людина, яка бажає користуватися послугами Zipcar , реєструється та заноситься до бази клієнтів. Надалі він зв'язується з менеджером найближчого пункту обслуговування , де він може в будь-який час доби отримати авто у користування. Компанія відмовляє у членстві тільки недобросовісним водіям , які систематично вчиняють правопорушення . Подальша трансформація каршерінга являє собою модель , при якій компанія лише виступає посередником між власником автомобіля , який хоче здати його в оренду, і потенційному орендарем.

 

Останнім часом оренда авто в місті Суми стає все більш популярною , на ринку постійно з'являються нові учасники , і , фактично , створюються умови для розвитку каршерінга в Україні . Незважаючи на те , що європейський досвід переймають з деякими труднощами , прогресивні тенденції все ж приживаються в нашій країні.

 

 

Якщо вас цікавить прокат авто в м. Суми , вам варто звернутися в одне з численних агентств , які пропонують широкий спектр профільних послуг . Вашій увазі пропонується великий асортимент машин різних марок і моделей , кожна людина знайде рішення , яке йому по кишені. Автомобіль може взяти в оренду будь-який бажаючий за умови , що у нього є права відповідної категорії та досвід водіння.

Our cars