+38 050 162 95 64
» » Поради з прокату автомобілів в Європі.

Поради з прокату автомобілів в Європі.

У кожному європейському аеропорту або залізничному вокзалі є можливість взяти автомобіль в оренду. Зазвичай офіси фірм, що надають послуги з прокату авто , знаходяться на території вокзалу . Найвідоміші компанії Sixt , Avis , Europcar , вони можуть вам запропонувати широкий модельний ряд автомобілів на будь-який смак . Але якщо ви хочете взяти в оренду автомобіль у якому-небудь невеликому містечку , особливо курортному , то вам необхідно подбати про це заздалегідь у зв'язку з великою популярністю таких послуг. На допомогу вам завжди прийде Інтернет , де ви можете попередньо дізнатися , чи є в місті місцеві фірми з прокату авто , цінову політику , вибір автомобілів .

Скільки коштують взяти машину напрокат в Європі ?

 

Вартість послуг автопрокату в Європі істотно дешевше , ніж ви припускаєте. Наприклад , в Німеччині ціна на оренду автомобіля класу економ може коливатися від 15 до 25 євро на добу. Однак перш слід сплатити страховий депозит , вартість якого доходить до 800 євро. Ці гроші повертаються вам у разі виконання всіх пунктів договору .

Як отримати знижку на автопрокат в Європі ?

 

Як правило , багато фірм , що займаються прокатом авто , час від часу (або ж на постійній основі) влаштовують акції на промо -знижки. Це приємний бонус , яким може скористатися практично кожен. Однак , постає питання: як же вийти подібну знижку ? На допомогу знову приходить Інтернет. У Google запитуємо « promo code (назва фірми ) » і практично зі стовідсотковою ймовірністю ви зможете знайти код на отримання непоганий знижки всього за пару хвилин!

Оформляти чи ні міжнародні водійські права?

 

Дане питання вельми популярний , проте дати однозначну відповідь на нього неможливо. Відповідно до Віденської конвенції про дорожній рух , держави - ​​учасники конвенції визнають національне водійське посвідчення без вимоги про отримання міжнародних прав . Країни, що приєдналися до Віденської конвенції 1968 : Австрія , Білорусь, Бельгія , Болгарія , Боснія і Герцеговина , Бразилія , Великобританія , Угорщина , Німеччина , Греція , Грузія , Данія , Ізраїль , Іспанія , Італія , Коста -Ріка , Латвія , Литва , Люксембург , Монако , Норвегія , Польща , Португалія , Росія , Румунія , Сан-Марино , Словаччина , Словенія , Україна , Фінляндія , Франція , Хорватія , Чехія , Чилі , Швейцарія , Швеція , Естонія , Югославія.

Проте слід враховувати , що внутрішні правила прокатної фірми можуть бути свої , в результаті чого при відсутності міжнародного водійського посвідчення в прокаті авто може бути відмовлено.

 

Якщо ви іноземець і у вас постане питання про оренду автомобіля в Сумах , то ви абсолютно легко можете скористатися послугами нашої фірми , попередньо забронювати вподобаний автомобіль на необхідний час , наші фахівці дадуть вам на всі питання і допоможуть з оформленням документів і замовленням додаткових послуг.

Our cars